Cum cumpar,

Ca sa folosesti serviciul " comenzi online" tot ce trebuie sa faci este sa:
 
1. Accesezi meniul din stanga paginii "CATEGORII PASTRAV", (ex. pastrav eviscerat), pentru a alege produsul preferat. 
 
2. Se va deschide o fereastra cu categoriile de greutate ale produsului ales. Citeste cu atentie specificatiile fiecarei categorii si alege una dintre ele. Daca informatiile prezentate sunt suficiente, da clic pe " CUMPARA". Se va deschide o fereastra cu "COSUL DE CUMPARATURI".
 
3. Daca ai nevoie de mai multe informatii, da clic pe denumire sau fotografie si se va deschide o noua ferestra cu mai multe specificatii. Daca informatiile sunt suficiente, da clic pe "CUMPARA". Se va deschide o fereastra cu "COSUL DE CUMPARATURI".
 
4. Citeste cu atentie informatiile referitoare la produsul ales. Introdu in casuta in forma de patrat, numarul de pesti pe care doresti sa-i cumperi. Daca doresti sa cumperi inca un produs, da clic pe " CONTINUA CUMPARATURILE". Urmeaza aceeasi pasi descrisi mai sus. Daca doresti sa elimini un produs dintre cele selectate, da clic pe "X" (rosu), apoi pe "ACTUALIZEAZA COSUL". Daca nu mai doresti sa cumperi alt produs, da clic pe "MERGI LA CASA".
 
5. Se va deschide o fereastra in care te rugam sa completezi datele referitoare la: tip client, adresa facturare, adresa livrare, dupa care da clic pe "CONTINUA".
 
6. Se va deschide o fereastra in care te rugam sa completezi "modalitatile de plata sau livrare". Dupa alegerea modalitatilor de plata sau livrare, da clic "CONTINUA".
 
7. Se va deschide fereastra "CONFIRMATI COMANDA". Verificati cu atentie datele introduse, faceti corectiile necesare dand clic pe "INAPOI" dac este necesar.
Daca sunteti de acord cu datele verificate, va rugam sa adaugati comntarii aditionale la comanda dumneavoastra, daca este cazul, in dreptunghiul alb.
 
8.Dati clic pe "PLASEAZA COMANDA". Veti primi confirmarea comenzii prin e-mail.