Buna ziua,

SC Pastravu Sfaras SRL, este o firma care are ca obiect principal de activitate, "cresterea si procesarea pastravului".

Am inceput activitatea de crestere a pastravului in anul 2005, incercand sa folosim un potential fantastic al apei din cele patru izvoare naturale care se gasesc pe teritoriul fermei. Cele patru Izvoare au un debit de apa constant, temperatura constanta 10,5 grade Celsius, iarna - vara, foarte curata (nitriti 0,0), bogata in saruri minerale, optima pentru cresterea salmonidelor ( pastrav, somon..).

 

In anul 2016 am finalizat o investitie in valoare de aprox. 15 milioane de lei, care ne permite sa avem o productie de 500 tone pastrav pe an, crescut in conditii optime, privind calitatea apei, protectia fata de boli, incepand de la stadiul de icra pana la greutatea optima pentru comercializare.

De asemena am realizat o unitate de procesare a pastravului, putand astfel oferi in piata pastrav procesat in sortimente diferite, de la eviscerat, dezosat, afumat pana la file. Toate aceste sortimente pot fi livrate proaspete, pe gheata, ambalate in vid sau atmosfera controlata.

 

Avem in dotare masini pentru transportul puietului, a pestelui viu, precum si masini frigorifice pentru transportul pestelui procesat.

Datorita apei de o foarte buna calitate, producem carne de pastrav curata, cu un gust foarte bun si un aspect placut.